Naša ponudba obsega vrsto tehničnih plinov, ki so nujni za različne industrijske, komercialne in domače potrebe. Vsak plin ima specifične lastnosti, ki jih naredijo nepogrešljive v določenih aplikacijah.

  1. Argon: Ta inertni plin se pogosto uporablja v varilskih postopkih, zlasti pri TIG (Tungsten Inert Gas) in MIG (Metal Inert Gas) varjenju. Argon preprečuje, da bi se material med varjenjem oksidiral ali pokvaril.

  2. CO2 (ogljikov dioksid): CO2 je pomemben plin v procesu MIG varjenja, poleg tega pa se uporablja tudi v številnih drugih aplikacijah, kot so gasilni aparati, proizvodnja gaziranih pijač.

  3. Acetilen: To je zelo vnetljiv plin, ki se pogosto uporablja pri plinskem varjenju in rezanju. Acetilen proizvaja visoko temperaturo plamena, kar omogoča natančno in učinkovito rezanje ali spajanje kovin.

  4. Enermix: Enermix je mešanica plinov, ki se pogosto uporablja kot gorivo za različne industrijske procese. Zagotavlja visoko stopnjo učinkovitosti in zanesljivosti.

  5. Kisik: Kisik se pogosto uporablja v medicinskih aplikacijah, kot so bolnišnični respiratorji in oksigen terapije. V industriji se uporablja pri postopkih, kjer je potrebna visoka temperatura, kot je oksiacetilensko varjenje.

Poleg tehničnih plinov ponujamo tudi gospodinjski plin. Naši 10-kg in 5-kg plinske jeklenke zelene barve so idealni za uporabo v gospodinjstvu, predvsem za kuhanje in ogrevanje. So zanesljivi, varni za uporabo in enostavni za transport.

Za vse naše pline zagotavljamo kakovost, zanesljivost in konkurenčne cene. Ne glede na vaše potrebe po plinu, imamo pravi izdelek za vas. Za več informacij nas kontaktirajte ali obiščite našo spletno stran.

 

Tehnični plin

Kje nas lahko še najdete

Vpiši se na novice