21/10/2019

Uredite in organizirajte svojo kopalnico brez vrtanja

Problem veliko kopalnic v več stanovanjskih poslopjih je vedno prostor. Zato je zelo pomembno kako ga izkoristimo. Pri novih kopalnicah nas je ponavadi strah da, ko bomo enkrat prevrtali oz. uničili ploščice, nam postavitev nosilcev za brisače, ščetke ali milo ne bodo več všeč. Zato je popolna rešitev ta, da v svojo kopalnico nič ne vrtate in si ne uničujete ploščic. Ena od njih je ta, da izkoristite tudi stenski prostor. Ko pa enkrat zvrtate v steno ni več vrnitve do lepih ploščic.

Novi COMPACTOR nosilci nam omogočajo, da svojo kopalnico organiziramo po svojih željah. Če si po nekem času premislimo, jih enostavno prestavimo. Imajo enostaven način pritrditve. In sicer samo zavrtite gumb in že drži. Pred tem je potrebno površino dobro očistiti. Pomembno je tudi, da so gladke ploščice.

Prednost COMPACTOR nosilcev je ta, da jih enostavno lahko prestavljamo in vakuumska guma vedno enako drži. V primeru selitve, enostavno svoje nosilce vzemite s seboj, novim stanovalcem pa prepustite kopalnico, da si jo lahko tudi oni uredijo po svojih željah.

 

Klic
Vedno na voljo od 
pon-sob.
kupon
Možnost kupona ob 
spletnem nakupu
možen prevzem
Možen prevzem v 
naši trgovini
vedno novi popusti
Odrezane cene
Dostava v najkrajšem
možnem času

Kontakt

Trgovina
tel: 01/7878-271
tel: 051/434-566
info@trgopromet.si

Mizarstvo
tel:031/818-319
mizarstvo.trg@gmail.com

DELOVNI ČAS TRGOVINE v času Covid

Prevzem možen
Pon-Pet:  od 
7.00h-16.00h
Sob: od 7.00h-13.00h


KJE SE NAHAJAMO

Polet trgopromet doo
Ljubljanska cesta 2a
Ivančna Gorica
Slovenia
2020 © Polet trgopromet
envelope
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Kupon
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram