MENI
polet trgopromet
MOJ RAČUN
kopalnica1
Ne zamudite:
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 100EUR
Kopalniška oprema, ki izstopa

Ne glede na to, ali ustvarjate kopalnico v koči s pomirjujočimi barvami in teksturami ali drzno sodobno kopalnico, je na voljo vrsta dodatkov, ki vam pomagajo ustvariti želeni učinek. Ozadje naj bo svetlo in nevtralno, nato pa skozi predmete dekoracije in dodatke dodajte barvne odtenke, da dokončate videz. Za kopalnico v slogu koče naj bodo barve mehke in nežne. Ali pa bodite moderni z opremo za kopalnico, tako, da izberete črno-sive okraske in dodatke.

Možnosti kopalniškega pohištva

Ko morate narediti prostor za shranjevanje stvari v kopalnici, je treba upoštevati različne možnosti. Razmislite o kopalniških omaricah za shranjevanje, kopalniških regalih z integriranim prostorom za shranjevanje in kopalniških omaricah za shranjevanje majhnih izdelkov za zdravstveno nego in lepoto. Če nimate veliko razpoložljivega prostora, razmislite o stenskih omaricah, skrinjah z zdravili in omaricah nad straniščem. Če imate v kopalnici nekaj odprtega prostora, lahko shramba ali samostojna omara ustvari prostor za odlaganje stvari. Te možnosti pomagajo organizirati kopalnico tako, da nudijo priročen prostor za shranjevanje, ki dopolnjuje vašo opremo.

Zavese za tuš za zasebnost in slog

V kopalnici je tuš zavesa eden glavnih dekorativnih elementov. Ta zavesa je velika, zaradi česar je osrednja točka v sobi. Izberite nežne, utišane barve za kopalnico v koči ali pa izberite moderne barve za sodoben učinek. Elementi, ki jih je treba upoštevati v zbirki zaves za tuširanje, vključujejo podloge, zavese iz blaga in komplete, ki zagotavljajo vnaprej usklajene podloge in zavese iz blaga. Če izbirate podlogo, razmislite o podrobnostih, na primer o tem, ali želite, da je tehtana ali magnetna, da ostane zaprta, ali protimikrobna, da preprečite nastanek mikrobov na površini obloge. Ali pa bodite drzni z steklenim ohišjem tuša.

Dodatki za kopalnico

Dodatki, ki jih izberete za dodajanje v kopalnico, izboljšujejo dekor in pomagajo ohranjati organiziranost kopalnice. Ta dodatna oprema je osredotočena na zagotavljanje skladiščenja in organizacije. Obstaja tudi več vrst pripomočkov, na primer držala za zobne ščetke in organizatorji, ki pomagajo ohranjati organizirano kopalnico. Izberite dodatke, kot so avtomati za milo in košare za odpadni papir, ki ustrezajo slogu vaše kopalnice. Pri nas dobite tako vakuumske kot vgradne nosilce. Preglejte pesto ponudbo in si opremite kopalnico po vaših željah. Naročite vse za kopalnico, kar prek spleta.
Sortiranje
Brezplačna poštnina nad 100eur
Ne zamudite
Vrhunska podpora
Pokličite oz. nam pišite
 in hitro vam odgovorimo
Hitra dostava
Če so izdelki na zalogi pri nas, 
vam jih pošljemo še isti dan
Vam na voljo 
od ponedeljka do sobote

KONTAKT

Trgovina
tel: 01/7878-271
tel: 051/434-566
[email protected]

Mizarstvo
tel: 031/818-319
[email protected]

DELOVNI ČAS

Pon - Pet:  7:00 - 19:00
Sob:  7:00 - 13:00

KJE SE NAHAJAMO

Polet trgopromet d.o.o. 
Ljubljanska cesta 2a
Ivančna Gorica
Slovenia
2020 © Polet trgopromet
envelopestoreearthchevron-down
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino
      linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram