Tehnologija

Prikaži filtre

Tehnologija hitro napreduje, zakaj nebi tudi vaš življenjski stil. Pomagajte si z izdelki, ki poskrbijo za vaše skrbi. S pomočjo spleta lahko sedaj stvari povežete med seboj in omogočen vam je pameten nadzor. Z glasovnim ukazom lahko nahranite psa in mačka. Vedno sveže prefiltrirana voda vam omogoča, da vaš hišni ljubljenček ni nikoli žejen. Stvari vas opozarjajo preko aplikacij, kaj se dogaja tudi ko vas ni doma. Pametna tehtnica vam izriše graf vaše teže in ostalih indeksov. Kot smo se naučili, je higiena zelo pomembna. Zato vam ponujamo tudi razpršilec mila, ki vam brez dotika prepozna vaš namen.

Ker pa vemo, da je varnost na prvem mestu je tu kamera, ki vam omogoča, da vas kar preko aplikacije opozori v kolikor je kaj nenavadnega v vašem stanovanju.

Tudi luči lahko sedaj nadzorujete preko telefona ali glasovnega ukaza. Naj bo v stanovanju čim več naravne svetlobe. Tako je delo enostavnejše in manj obremenjuje za vaše telo. V pisarni, naj se telefon brezžično polni kar skupaj z vašimi slušalkami.

Velika izbira dronov vam omogoča raziskovanje tudi izven vašega doma. Kako mislite, da izgleda vaša soseska iz nekaj metrov višine?

Sedaj imate že vse na dosegu vaše rok, le preverite kaj vse ste do sedaj zamujali. Življenje je lahko tudi enostavnejše, tu smo da vam pomagamo.