Prikaz vseh 13 rezultatov

Vse za dom

polet trgopromet

V trgovini Polet trgopromet se trudimo najti vse za vaš dom. Ponujamo vam pestro izbiro izdelkov, da bo vaš dom lep in urejen. V tej kategoriji najdete izdelke s katerimi lahko popravite pohištvo ali pa le uporabite dodatek s katerim bo vaš dom postal bolj praktičen.

 

Dom osvetlite po vaših željah. Moč svetlobe lahko spremeni vzdušje v vašem domu. Tako lahko imate v kuhinji bolj naravno svetlobo ali pa bolj toplo v vaši spalnici.

 

V kategoriji »Vse za dom« lahko najdete tudi gospodinjske aparate, kateri bodo vaše stanovanje naredili bolj praktično in vam omogočili daljši brezskrbni počitek. Naj bo življenje enostavno, saj smo mi tu da vam pomagamo.

 

Seveda, nismo pozabili niti na vaše udobje. Poskrbite za ravno pravšno temperaturo, s pomočjo prenosnih grelnih naprav, zračnikov, tesnil za okna in vrata bo vaše stanovanje idealno prezračeno a hkrati bo ohranjalo toplino. 

Ne pozabite si pogledati naravna čistila Okay X Oopsi, prav zagotovo boste nad njimi navdušeni tako kot že mnogo naših kupcev. Gre za veganska, ekološka  čistila narejena v Sloveniji. Ideja izhaja od mamic, saj nam je mar kaj, da otrok v usta. 

Tista plošča v vašem domu, ki vedno zaškripa na tleh ravno ko je najmanj potrebno. Naj ne bo več vaš problem, pri nas dobite široko izbiro vinilnih plošč. Enostavno popravite škripajoča tla in si jih prilagodite po vaših željah. Ne, ne potrebujete plačevati dodatnih delavcev ali kupovati novega orodja, najdli smo rešitev, ki vam omogoča enostavno nameščanje in vzdrževanje vaših tal. Hitro lahko popravite tla in si ustvarite svoj motiv.

 

V našem podjetju menimo, da ni vsaka stvar za v smeti. Verjamemo, da ste lahko svoj mojster in si ustvarite nov izdelek po vaših željah. Pobrusite poškodovani les in ga ponovno prebarvajte. Verjemite nam, začutili boste ponos nad svojim delom.

 

Ker pa verjamemo, da je vaš dom nekaj posebnega ga zavarujte s varno ključavnico in estetsko lepo kljuko po vaših željah. Po željah si lahko izberete kljuke, ključavnice in cilindrične vložke. Zamenjate ključavnico, da se boste doma ponovno počutili varno.

Pipe - Armature UNITAS

Armatura f30

148,83 192,50 

Pipe - Armature UNITAS

Armatura f10

101,55 141,40 
-16%

Gospodinjski aparati

Vivax LED TV-32LE79T2

165,90  139,90 

Gospodinjski aparati

Sekalnik Vivax MC-2501

13,80 

Gospodinjski aparati

Mikrovalovna pečica MWO-2077

59,90 

Gospodinjski aparati

Kuhinjska tehtnica Vivax KS-502Y

9,90