Ne zamudite:
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50EUR
1 2 3 5
Orodje za mojstre
Ste iznajdljivi in radi kaj sami naredite? Pri nas najdete orodje za prave mojstre. Ne glede na to, ali popravljate nekaj malega ali velikega je dobro, da imate vso potrebno orodje še predno se lotite novega projekta. Poleg na desetine ročnih orodij, kot so izvijač, ključ, kladivo, čopič, ročne žage in klešče, mora vsak mojster imeti tudi določeno električno orodje.

Vrtalniki
Poleg ročnega orodja je najpomembnejše električno orodje, ki bi ga morali imeti v domačem stanovanju, električni vrtalnik. Električni vrtalniki ne samo, da lahko ustvarijo luknje v lesenih površinah, v kovini in drugih materialih, ampak se obenem odlično obnesejo pri rokovanju z vijaki tako zavijalci kot odvijalci vijakov s preprostim pritiskom na gumb. Izbirate lahko med električnimi (na kabel) in akumulatorskim vrtalnikom. Baterije, ki se uporabljajo pri akumulatorskih vrtalnikih se pogosto lahko uporabijo, tudi pri drugih brezžičnimi električnimi orodji. Nekateri imajo celo dve bateriji, tako da lahko eno napolnite, medtem ko delate z drugo. Pri nakupu vrtalnika se prepričajte, da je priložen pester izbor svedrov, skupaj s ključem za vpenjanje in zategovanje svedrov. Orodja, ki jih je treba upoštevati in so povezana z vrtalnimi stroji, vključujejo vrtalna kladiva, pravokotne vrtalnike in udarne gonilke.

Žage
Ročne žage dobro delajo pri lesno-obdelovalnih projektih, vendar so lahko zelo naporne. Z električnimi žagami znatno skrajšajte čas za svoje projekte. Vrste žag, ki jih je treba upoštevati, vključujejo krožne žage, batne žage, motorne žage, žage za ploščice, vbodne žage, tračne žage, mitre in namizne žage:

Krožne žage so zaobljena orodja z nazobčanimi zobmi, ki prerežejo trdne predmete, vključno s kovino, zidom in betonom.

Batne žage se premikajo naprej in nazaj in uporabljajo tanko, ozko rezilo, ki je idealno za rezanje cevi in ​​plastike.

Verižne žage imajo na rezu povezano verigo, tako da lahko režejo debele predmete, kot so les in cevi.

Žage za ploščice oziroma talne žage, so posebej namenjene rezanju talnih ploščic in stene

Vbodne žage so idealne za zapletene kose, kot so ovinki.

Tračne žage so velike žage, ki dvigajo in spuščajo rezilo prek sistema jermenic za natančno rezanje.

Mitre žage so idealne za rezanje pod kotom, saj se lahko vrtijo pod kotom 45 stopinj v desno ali levo.

Mizne žage so kot križanec tračne žage in krožne žage in so idealne za rezanje dolgih lesenih desk.

Zračno orodje
Ta kategorija električnega orodja vključuje vsa orodja, ki delujejo s pomočjo zračne kompresije za zagotavljanje sile. Najpogostejši med njimi so pištole za nohte ali rezane pištole. Ta orodja omogočajo enostavno in hitro pritrditev predmetov, kot so lesene plošče. Pištola za žeblje lahko zabije žeblje velikokrat hitreje kot z ročnim kladivom. Obstajajo tudi električni ključi in raglje, ki delujejo po istem principu. Ti so idealni za ljudi, ki na vozilih pogosto delajo doma ali za službo.

Orodja za obdelavo lesa
Najpogostejša električna orodja, ki se uporabljajo v tej kategoriji, so brusilniki in brusni papir. Poznati moramo razliko med vrstami brusilnikov:

Prenosni brusilni trakovi, znani tudi kot brusilniki pločevine, so najmočnejši na voljo; ti imajo ročaj, ki štrli na eno stran, in vrečko zadaj, da lovijo koščke in prah iz lesa; najbolje deluje na ravnih površinah.

Orbitalni brusilniki so lahki in so idealni za natančno brušenje, kot so popravki; ti imajo kvadratno brusilno površino, običajno jih držimo z eno roko in imajo vrečo za lovljenje odpadkov, ki se nahajajo za brusilnikom.

Brusilniki z naključno orbito imajo okroglo brusilno površino, vendar delujejo podobno kot brusilniki za zaključno obdelavo.

Tračni brusilniki so dvonamenski brusilni stroji, ki delajo tisto, kar počneta tako brusilni kot prenosni brusilni trak, čeprav je trak na tračnem brusilnem traku običajno daljši od tistega na prenosnem brusilnem traku; to tudi niso ročni brusilniki in jih je treba postaviti na ravno površino.

Nihajni brusilniki vretena prav tako niso ročni in delujejo kot bobnasti brusilniki, le da nihajo hkrati

Druge vrste brusilnih strojev v tej kategoriji vključujejo orbitalne odbojnike (idealne za poliranje vozil), brusilnike za miške (manjše različice tračnih brusilnikov) in rotacijske brusilnike.

Izvijači
V kategoriji orodje za mostre najdete tudi izvijače. Ne glede na projekt je izvijač koristno orodje, ki ga morate imate pri roki. Pri nas imate pestro izbiro ploščatih in posebnih izvijačev, ki jih izdeluje široka paleta priljubljenih blagovnih znamk.

Vzemite priročen komplet izvijačev ali večnamensko orodje, da bodo na voljo pogosto uporabljeni nastavki, ko jih potrebujete. Za določena dela, kot sta popravilo nakita ali očala, domov odnesite poseben komplet. Za hitrejše dokončanje nalog izberite električni izvijač z dodatnimi nastavki. Kupite naš izbor glede na vrsto izvijača ali blagovno znamko, da boste videli natančno želene izdelke po vsakodnevnih nizkih cenah.
Klic
Vedno na voljo od 
pon-sob.
kupon
Možnost kupona ob 
spletnem nakupu
možen prevzem
Možen prevzem v 
naši trgovini
vedno novi popusti
Odrezane cene
Dostava v najkrajšem
možnem času

Kontakt

Trgovina
tel: 01/7878-271
tel: 051/434-566
info@trgopromet.si

Mizarstvo
tel:031/818-319
mizarstvo.trg@gmail.com

DELOVNI ČAS TRGOVINE v času Covid

Prevzem možen
Pon-Pet:  od 
7.00h-16.00h
Sob: od 7.00h-13.00h


KJE SE NAHAJAMO

Polet trgopromet doo
Ljubljanska cesta 2a
Ivančna Gorica
Slovenia
2020 © Polet trgopromet
envelope
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Kupon
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram