Prikaži filtre

Prikaz vseh 13 rezultatov

Prikaži filtre

Prikaz vseh 13 rezultatov

Kupite kolo s popustom

Pri nakupu kolesa je kakovost bistvenega pomena, vendar vedno v poštev pride tudi cena. V Polet trgopromet se vedno potrudimo, da vam zagotovimo najnižjo ceno. S pestro izbiro koles in nizkimi cenami vam omogočamo enostaven nakup ne glede na to katere vrste koles ali blagovno znamko iščete.

Pestra ponudba in hitra dostava

Zahvaljujoč velikemu izboru lahko tako ženske kot moški, odrasli ali otroci izbirate med številnimi odličnimi izdelki različnih proizvajalcev in tako poskrbite, da dobite ravno pravo kolo.

Po zaključenem naročilu vam bomo vaše novo kolo čim hitreje dostavili in ne bo dolgo trajalo, ko se boste lahko prvič zapeljali.

Ker imamo na zalogi večino artiklov, saj jih ponujamo tudi v naši trgovini, je nakup kolesa na naši spletni strani, užitek brez večjih zamud. Vaše novo kolo bo dostavljeno hitro in zanesljivo.

Cestna kolesa – začutite hitrost

Cestna kolesa ali cestne specialke, kot jim radi rečemo, so namenjene ljubiteljem kolesarjenja, ki uživajo na asfaltu. Od aluminijastih cestnih koles za začetnike do karbonskih dirkalnih koles za profesionalce. V naši trgovini boste našli ogromno izbiro kakovostnih cestnih koles in veliko dodatne opreme. Ne glede na to, ali se želite odpraviti na občasni trening ali raziskati nove poti, ali se želite povzpeti na stopničke na naslednjem maratonu, ponujamo vam idealno cestno kolo za vsak namen in proračun. Tanke gume in lahko ogrodje vam omogoča doseganje velikih hitrosti.

Električno kolo – novo kolesarsko doživetje

Električno kolo odpira nova obzorja: hitrejše in udobnejšo vožnjo po cesti, novo možnost izleta ali le enostavnejšo pot v službo, brez iskanja parkirišča. Poleg tega lahko trenirate z enakomernejšo obremenitvijo, uživate v razgledu tudi ob vzpenjanju na hrib in se vozite s kolesarsko prikolico, ne da bi se izčrpali … in to je samo za začetek. Da izberete električno kolo obstaja veliko dobrih razlogov!