fbpx
MOJ RAČUN

Ščitniki za kolena O'neal Sinner Velikost S

Kategorija: 
Vaša cena:  

43,79 

 Cena (z DDV) 

Ne zamudite
Brezplačna dostava nad 50 eur
Prevzemi v trgovini
Preveri zalogo v naši poslovalnici: Ljubljanska cesta 2a, Ivančna Gorica
Prodano in poslano
Izdelki poslani iz naše trgovine Polet Trgopromet
Opis izdelka

Proizvajalec

O'Neal Sinner Kevlar so mehki ščitniki za kolena, primerni za vse gravitacijske discipline. Lahko jih uporabljate za freeride, dirt ali DH, zadnja leta pa so zelo priljubljeni tudi za all mountain in enduro. Obvarovali vas bodo pri padcih hkrati pa so neverjetno udobni in ostanejo na svojem mestu ne glede na to kaj počnete na kolesu. Jedro ščitnikov je narejeno iz posebne umetne mase, ki je mehka in se prilagodi obliki vaših kolen, zaradi česar so izjemno udobni. Ob padcih masa otrdi in vas tako zaščiti pred poškodbami.

Lastnosti

 • IPX® mehka in gibljiva zaščita, ki otrdi ob udarcu.
 • Ozka oblika omogoča nošenje pod hlačami.
 • Hitrosušeč, lahek in zračen material.
 • Zapenjanje z Velcro® trakovi, tako ščitniki ostanejo na mestu tudi ob padcih.
 • Perforiran neopren na notranji strani, za večjo zračnost.
 • Mehek notranji material zmanjšuje trenje s kožo.
 • Presegajo varnostni standard EN 1621-1.
 • Sestava: 44% poliuretan, 30% poliamid, 19% SBR, 3% poliester, 3% PVC, 1% EVA.
Zaščitna oprema Ščitniki za kolena O'neal Sinner

Zaščitna oprema
Ščitniki za kolena O'neal Sinner

O proizvajalcu

V zgodnjih 60. letih prejšnjega stoletja, ko je bilo v Ameriki desetletje sprememb, se je po lokalnih gorah in poteh s svojim predelanim motociklom vozil Jim O'Neal. Resno se je motokrosa lotil leta 1962, ko je začel trenirati za tekmovanja. S prijatelji so se vozili po hribih, vendar oprema takrat žal še ni bila prilagojena za tovrstne podvige. V času šolanja na srednji šoli je začel eksperimentirati v trgovinah in delavnicah z avtodeli, ter tako poskrbel, da je njegov motor izgledal drugače in tako požel mnogo pogledov. Takrat je spoznal, da obstaja veliko povpraševanja po rezervnih delih za motorje za »offroad« vožnje.
Leta 1970 je Jim začel na tekme hoditi z nekaj rezervnimi deli in pnevmatikami, ki jih je prodajal tudi drugim tekmovalcem. Iz leta v leto je popularnost športa rasla in s tem potreba po boljših delih, oblačilih in dodatkih za tekmovanja. Takrat se je s pomočjo še dveh dobrih mož rodilo podjetje Jim O'Neal Distributing Inc, katerega cilj je bil iskanje in ustvarjanje boljših izdelkov za tekmovanja. Skozi leta je tako podjetje zraslo iz majhnega garažnega v velikega, industrijskega. Proizvodnja linija se je povečala vsaj 100x.
O'Neal USA se je v teh letih razširil in zdaj ima pet blagovnih znamk, ki so v različnih disciplinah različnih športov.
Pol stoletja kasneje O'Neal še vedno postavlja meje in standarde tako v motokros, kot kolesarskem svetu. V podjetju so zaposleni predani člani, ki si prizadevajo razvijati izdelke, ki vas bodo pripeljali dlje in hitreje na dveh kolesih.

 

Koda artikla: 30268506

43,79 

2020 © Polet trgopromet
envelope
0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram