Polnilna LED delovna svetilka 3W COB + 6 LED, 380lm,2500mAh
27,90  V košarico

Polnilna LED delovna svetilka 3W COB + 6 LED, 380lm,2500mAh

27,90 

Brezplačna poštnina za naročila nad 100 eur

  • Brezplačna vračila dva tedna po prejemu
  • Možnost vračila v 14 dneh
Garantirano varen nakup

Polnilna svetilka P4518

Saj veste. Osredotočeni ste na delo, naenkrat pa vam manjka močna svetloba. Ni boljšega, kot da imate pri roki univerzalno svetilko. Obesite, prižgete, obrnete v pravo smer in lahko nadaljujete s tem, kar ste začeli. Karkoli že delate – delate v delavnici za proizvodnjo novega kosa pohištva ali na primer zabijate kline za šotor.

Na delo morate videti. Delovna svetilka P4518 bo postala vaš odličen univerzalen pomočnik, ki ga s pomočjo kljuke ali magneta namestite praktično kjerkoli.

Hitro polnjenje doma in v avtu

Svetilka P4518 je univerzalna v vsakem pogledu. Skrbi z nakupovanjem baterij pozabite. Enostavno jo napolnite s pomočjo polnilnika neposredno z omrežja (100–240 V) ali preko vtičnice cigaretnega vžigalnika v avtu (12/24 V DC).

Glede stanja polnjenja vas obvešča kontrolna LED lučka – rdeča barva se po napolnitvi spremeni v zeleno.

Pomagala vam bo v vseh okoliščinah

Vedno kje potujete? Potrebujete pogosto svetiti v neugodnih razmerah? Potem je za vas univerzalna polnilna svetilka P4518 idealna rešitev. Odporna je namreč na prah, umazanijo in vodo (IP43) Poleg tega je odporna tudi na udarce.

S pomočjo kljuke ali močnega magneta jo namestite praktično kamorkoli, kjer jo ravnokar potrebujete. Žaromet svetilke s pomočjo vrtljivih delov nastavite točno v želen položaj. Za konec pa lahko še izbirate med dvema viroma svetlobe. Svetilko boste skratka vzljubili, ne glede na to, ali spadate med tehnike, motoriste, lastnike vikenda ali domače mojstre.

Funkcija hitrega izklopa

Možnost nastaviti svetilko v svetlobni način, ki vam pride ravnokar prav, je neprecenljiva. Vendar preklapljanje med posameznima načinoma vsakič, kadar želite svetilko vklopiti ali izklopiti, je zoprno.

Polnilna svetilka P4518 je pa drugačna. Misli namreč na vas. Enostavno jo nastavite v takšen svetlobni način, ki ga ravnokar potrebujete, za nič več pa ne skrbite. Po 10 sekundah svetenja v izbranem načinu se samodejno aktivira funkcija hitrega izklopa. Po končanem delu svetilko enostavno izklopite s pritiskom na eno tipko, brez brskanja skozi vse druge načine.

Vodoodporna

Ni boljšega, kadar vam med delom, šotorjenjem ali na izletu začne deževati, vi pa kljub temu lahko svetite. Svetilka P4518 je vodoodporna. Stopnja zaščite IP43 pomeni odpornost na škropljenje z vodo v količini 10 litrov na minuto in tlaku 80–100 kN/m2 najmanj 5 minut. Po zaslugi tega vas ne bo presenetil ne droben dež ne nepričakovana poletna nevihta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Polnilna LED delovna svetilka 3W COB + 6 LED, 380lm,2500mAh”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.