Pametna posoda za vodo za hišne ljubljenčke Petoneer Fresco Pro

83,10 

O IZDELKU

Pametni napitek podjetja Petoneer je naprava, s pomočjo katere nikoli ne boste skrbeli za hidracijo in čisto vodo za vaše hišne ljubljenčke. Tristopenjski filtracijski sistem, sterilizacija vode z UV-sevanjem, zamenljiva črpalka in senzorji kakovosti vode zagotavljajo popolno varnost vode za hišne ljubljenčke. Zahvaljujoč komunikaciji z Alexo nadzirajte napravo iz aplikacije ali pa jo glasovno usmerjajte in prejemajte opomnike o vsem potrebnem vzdrževanju.

Nevarnosti uživanja nečiste vode

Voda, ki ni bila pravilno sterilizirana in prečiščena, vsebuje najrazličnejše bakterije. Bakterije v vodi lahko povzročijo vnetje mehurja, sečnice ali zunanjega ušesa in druga stanja.

Tri edinstvene faze filtracije

Pametna posoda za vodo za hišne ljubljenčke Petoneer Fresco Pro ima edinstveno tristopenjsko filtracijo: Prva stopnja je filtracija večjih delcev skozi posebno mrežo, nato se voda usmeri skozi filter z aktivnim ogljem in na koncu skozi filter ionske izmenjevalne smole. Zaradi tega vodnjak omogoča hišnim ljubljenčkom čisto vodo in zmanjšuje tveganje za nastanek bolezni.

Sterilizacija vode z UV sevanjem

Različica Fresco Ultra ima vgrajeno sterilizacijo vode z UV-sevanjem. Naprava na popolnoma varen način učinkovito razbije verigo DNK pri 99,7% bakterijah, s čimer zagotavlja najvarnejši vir vode za vašega ljubljenčka.

Nadzor kakovosti vode

Vgrajene sonde iz nerjavečega in korozivnega srebra omogočajo natančno merjenje TDS – (skupno raztopljenih trdnih snovi). Nižja kot je vrednost TDS, nižja je vsebnost trdnih snovi v vodi in posledično boljša je kakovost vode.

Opomniki v aplikaciji

Sčasoma bo filter deloval manj učinkovito in kakovost vode se bo poslabšala. Algoritem freske Fresco vam bo poslal opomnik, da vnaprej zamenjate filter na telefonu, preostali čas pa izračuna na podlagi uporabe in časa delovanja motorja.

Glasovni nadzor z Alexa in Echo

Zdaj lahko svojim hišnjim ljubljenčkom natočite vodoo, tako da napravi Echo ali Alexa preprosto napišete ali izgovorite stavek “ask Petoneer to turn on my fountain”.
Življenje mora biti preprosto. Tudi vaš kosmati del družine si to zasluži.

Čiščenje brez težav

Posodo z vodo lahko tudi očistite. Ko je posoda dvignjena, se napajanje samodejno prekine, kar prepreči kratek stik z vodo.

Tiho delovanje

Za zmanjšanje vibracij hrup se v motorju uporablja silikonska preproga, s katero se hrup čim bolj zmanjša.

Vključeno


 
Fresco Smart Ultra vodnjak
Napajalni kabel USB

Specifikacija


Model FSW020
Dimenzije 208 x 198 x 181 mm
Teža 1220 g
Moč DC 5 V / 2 A
Kapaciteta vode 2 L
Vmesnik Gumb
Komuniciranje Wifi
Domet 30 metrov
Pametna-posoda-za-vodo-za-hišne-ljubljenčke-Petoneer-Fresco-Pro-Polet-trgopromet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pametna posoda za vodo za hišne ljubljenčke Petoneer Fresco Pro”