Pametna nočna svetilka Staria Pro

95,00 

SKU SPL3465 Kategorije

O IZDELKU

Smart Yeelight Staria Nočna svetilka Pro

Yeelight Staria Pro je pametna nočna svetilka, ki poleg zagotavljanja svetlobe z različno svetlostjo in barvno temperaturo omogoča tudi brezžično polnjenje vašega pametnega telefona. Zahvaljujoč združljivosti z Googlovim pomočnikom, Apple HomeKit, SmartThings in Alexo, lahko to nadzirate s svojim glasom.

Brezžično polnjenje

Staria Bedside Lamp  Pro omogoča brezžično polnjenje pametnih telefonov ali slušalk, ki imajo možnost indukcijskega polnjenja. Polnjenje z 10 W je učinkovito, postavljena je dodatna aluminijasta plošča, ki odvaja toploto in omogoča še hitrejše polnjenje.

Popolna svetloba v vsaki situaciji

Pri oblikovanju luči Yeelight Staria Pro so se inženirji zanašali na krivuljo lahkega udobja, tako da svetloba ne obremenjuje oči in je čim bolj udobna. Staria Pro vam omogoča prilagajanje svetlosti in barvne temperature, da ustvarite želeno vzdušje. Odločate se lahko ali naj sveti s toplo ali hladno svetlobo in s kakšno intenzivnostjo.

Živjo Siri, prižgite luč

Zahvaljujoč združljivosti z aplikacijo Apple HomeKit lahko nočno svetilko Staria Pro nadzirate s svojim glasom. Enostavno in priročno upravljajte iz svojega iPhone, iPad, Apple Watch in Mac. Ustvarite svoj pametni dom skupaj z drugimi pametnimi napravami v aplikaciji Apple HomeKit.

Še več možnosti

Poleg nadzora svetilke s pomočjo aplikacije Yeelight jo lahko povežete tudi z inteligentnimi sistemi Google Home, Samsung SmartThings in Amazon Alexa. Zahvaljujoč temu boste lahko z izbrano aplikacijo ali glasom v celoti uživali na daljavo.

Enostavno upravljanje z dotikom

Če pametnega telefona ali druge mobilne naprave nimate blizu, jo lahko upravljate tudi ročno. Zahvaljujoč zaslonu na dotik lahko prilagodite svetlost svetilke in temperaturo svetlobe v območju od 2700 do 6500K.

Eleganten dizajn 

Yeelight Staria Pro je zasnovan s preprostostjo in eleganco hkrati. Izdelana je iz najkakovostnejših materialov, prijetnih na dotik in hkrati izjemno trpežna. Zaradi brezčasnega dizajna je primeren za vse vrste notranjosti.

Specifikacija
Tip izdelka YLCT03YL
Barva Bela
Svetlost 40 lm ~ 400 lm pri 4000K
Velikost 292.5mm x 164 mm
Barvna temperatura 2700 K – 6500 K
Polnilna moč 10W
Moč luči 22W
Indeks barvnega upodabljanja 95Ra
Povezava WiFi (802,11 b / g / n 2,4 GHz)
Programska oprema Android 4.4, iOS 8.0 in novejši
Napetost 100-240V-50 / 60Hz 0,35A
Življenska doba 25000h
nočna lučka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pametna nočna svetilka Staria Pro”