Pametna naprava za hranjenje hišnih ljubljenčkov Petoneer Nutri Vision 720p

119,90 

SKU S3234 Kategorije Tags , , ,

O IZDELKU

Petoneer hranilnik Nutri

 

Nahranite psa ali mačko, da razvije zdrave prehranjevalne navade. S prostornino 3,7 litra lahko hišnemu ljubljencu odmerite pravo porcijo hrane pravočasno. Napravo nadzorujete iz mobilne aplikacije ali oblaka. Naprava vas obvešča o majhnih količinah hrane, da je nikoli ne pozabite napolniti. Tako ni pomembno ali ste doma ali v službi, za kosilo vašega hišnega ljubljenčka bo poskrbljeno. Skrita reža Power Banka omogoča dolgotrajno delovanje naprave, ne da bi se povezali s stalnim napajalnikom.
Inteligentno hranjenje
Posebna namenska aplikacija vam omogoča, da nastavitečas hranjenja, pa tudi porcije, ustvarite zdrave prehranjevalne navade in preprečite, da bi se vaš ljubljenček prehranjeval preveč ali ga premalo.
Popoln nadzor
Od zdaj naprej imate vpogled v zgodovino hranjenja vašega ljubljenčka. Dajte mu uravnoteženo prehrano in prejmite obvestilo, ko vaš pes ali mačka poje hrano. Seveda lahko hranite svojega ljubljenčka tudi zunaj običajnega časa hranjenja, če se vam zdi primerno.
Glasovni nadzor z Alexa
Zdaj lahko svoje hišne ljubljenčke nahranite s preprostim stavkom na napravo Echo ali Alexa “Alexa, ask Petoneer to feed my puppy 1 portion of food on Nutri.”. Življenje naj bo preprosto. Tudi vaš kosmatinček si to zasluži.
Premišljen dizajn
Vgrajena sta dva sklopa inteligentnih senzorjev, da vas obveščata o ravni hrane in morebitnih pomanjkljivostih. Aplikacija in LED indikatorji sporočajo potrebo po dodajanju hrane.Funkcija vzvratnega vrtenja rotorja deluje popolnoma v primeru blokade.
Hranjenje z enim gumbom
Tudi brez telefona je ročno hranjenje omogočeno s klikom na gumba. Gumb lahko v aplikaciji izklopite in tako preprečite, da bi ga vaš ljubljenček aktiviral.
Ogromna zmogljivost
Nutri Feeder ima 3.7 litersko posodo namenjeno shranjevanju hrane, ta omogoča, da bo ljubljenek prejemal več uravnoteženih obrokov. Skrb za svojo kosmato družino še nikoli ni bila tako enostavna.
Čiščenje brez težav
Posodo hrane lahko brez težav odstranite iz pohištva in jo enostavno operete.
Mesto za baterijo
Za režo na zadnji strani se skriva baterija katera poskrbi, da tudi ob izpadu elektrike vaš ljubljenček ne ostane lačen.
V paketu je vključeno


 
Petoneer hranilnik Nutri
Napajalni kabel USB
Polnilnik USB
Skleda
Specifikacija


Model FDW010
Dimenzije 230 x 246 x 352 mm
Teža 2 kg
Moč DC 5 V / 1 A
Prostornina za hrano 3,7 L
Komuniciranje Wifi
naprava-za-hranjenje-hišnih-ljubljenčkov-pes-mačka-hranjenje-polet-trgopromet.jpg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pametna naprava za hranjenje hišnih ljubljenčkov Petoneer Nutri Vision 720p”