Pametna Namizna lučka Yeelight Serene Pro

118,80 

SKU S1243 Kategorije Tags , , , ,

O IZDELKU

Pametna namizna svetilka Yeelight Serene Pro

Yeelight Serene Desk Lamp Pro je pametna LED svetilka, ki odlično odseva barve, ne obremenjuje oči in jo lahko s pomočjo aplikacije nadzorujete od koder koli. Odlično deluje ne le v otrokovi sobi, ampak tudi na vaši mizi.

Odseva naravno dnevno svetlobo

Zahvaljujoč uporabi tehnologije SunLike svetilka Yeelight Serene Pro odseva naravno dnevno svetlobo in tako omejuje oddajanje škodljive modre svetlobe, ki je zelo moteča in predvsem škodljiva za vaše oči.

Napredna tehnologija

Yeelight je z najnovejšo tehnologijo SunLike, ki jo je prejel nemški nagrado Elektronik Best Product Gold, ustvaril edinstveno namizno svetilko. Serene Pro uporablja vijolično svetlobo (medtem ko običajna LED uporablja modro svetlobo) in tako zmanjša količino škodljive modre svetlobe, ustvari boljše in predvsem varno okolje za vaše oči.

Kot naravna svetloba

Človekovo oko je prilagojeno naravni sončni svetlobi. Zato bolj ko umetna svetloba posnema to naravno, bolje je za vaše oči. Blagovna znamka Yeelight je uporabila tehnologijo SunLike, zahvaljujoč kateri je svetloba, ki jo oddajajo svetlobne kroglice žarnice, podobna naravni svetlobi, kar znatno razlikuje svetilko Serene Pro od drugih tradicionalnih LED svetilk.

Popolna disperzija svetlobe

Zahvaljujoč 88 svetlim kroglicam SunLike tehnologija svetilka oddaja svetlobo enakomerno. Pametna namizna svetilka Yeelight Serene Pro zagotavlja natančno razpršitev svetlobe na kateri koli površini, ne glede na njegovo strukturo. Ne glede na to, ali gre za knjigo ali ravno kos papirja, jo bo svetilka Serene Pro osvetlila natančno in enakomerno.

Visok indeks barvnega upodabljanja

Zahvaljujoč indeksu barvnega upodaščanja RA ≥95 *, svetloba natančno odseva barve, kot da so na naravni dnevni svetlobi.

Bližje kot RA = 100, boljši je učinek barvnega upodabljanja.

Varno za oči

Barvna temperatura 4000 K je primerna in varna za oči ter ustreza standardom glede barvne temperature glede osvetlitve. Serene Pro bo vašo mizo temeljito osvetlila, vendar ne bo škodila vašim očem in jih ne bo naveličala niti med več urami dela.

Pametno upravljanje

Z uporabo aplikacije Mi Home ali Yeelight lahko žarnico upravljate s svojim pametnim telefonom. Izberite možnosti, kot so nega oči, urnik razredov oziroma osredotočenost … Ni več potrebe, da gledate na uro kdaj je previden odmor. Aplikacija bo to storila namesto vas.

Žarnica raste z vašim otrokom

Z uporabo najbolj napredne tehnike pri izdelavi svetilke jo lahko prilagodite višini vašega otroka, saj se ta spreminja. Svetilka je izjemno prilagodljiva in narejena iz najbolj kakovostnih materialov.

Praktičen in eleganten dizajn

Vi in vaš otrok lahko preprosto nadzorujete svetlost osvetlitve z drsanjem prsta po zaslonu na dotik svetilke. Poleg številnih funkcij, ki jih ima Yeelight Serene Pro, je tudi izjemno stabilen in varen, njegova zasnova pa se bo prilegala v katero koli notranjost.

Specifikacija


Tip izdelka YLTD04YL
Barva Moca Gold
Utež 2390 g
Barvno upodabljanje ≥95 Ra
Obseg svetlosti 100 – 650 lm
Barvna temperatura 4000 K
Velikost 33 × 20 × 50cm
Povezava Wi-Fi IEEE 802.11b / g / n 2.4GHz
Moč 15W
Programska oprema Android 4.4, iOS 9.0 ali novejši
Napetost 220-240V ~ 50 / 60Hz 0,45
Življenska doba 25000h
pametna-svetilka-polet-trgopromet_4

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pametna Namizna lučka Yeelight Serene Pro”