Pametna kamera BlitzWolf BW-SHC1, WiFi, 1080p

47,40 

SKU S4564 Kategorije Tags , ,

O IZDELKU

Kamera, prilagojena vašim potrebam

Možnost predogleda na vašem pametnem telefonu, predvajanje posnetega gradiva, shranjevanje v oblaku, glasovna komunikacija, možnost snemanja ponoči – vse te lastnosti omogočajo Blitzwolf kamero popolno rešitev za vas.

Enostaveno za uporabo

Upravljajte kamero iz pametnega telefona. Na voljo so tri možnosti za povezavo aplikacije z napravo: skeniranje QR kode, AP način in povezave prek Wi-fi omrežja. V aplikaciji lahko hitro in enostavno ogledate posneto gradivo. Video bo na voljo samo, če je v kamero nameščena kartica SD, sicer je na voljo samo prikaz v živo.

Visoka kvaliteta

Kamera snema v HD 1080P kakovosti, s pomočjo nočnega načina pa omogoča tudi snemanje jasnih slik v temnem okolju. Kamera lahko vodoravno pomika za 355 ° in navpično za 110 °. Poleg tega je opremljen z mikrofonom in zvočnikom, tako da lahko komunicirate z osebo pred kamero.

Bodite sodobni

Zahvaljujoč funkciji sledenja je kamera sposobna zajeti gibanje osebe ali živali in poslati sporočilo na telefon. Če želite uporabljati to možnost, morate v aplikaciji omogočiti funkcijo zaznavanja gibanja in na svojem pametnem telefonu deblokirati potisna obvestila. Če kamera zazna gibanje, boste prejeli sliko s fotoaparata. Naprava bo po eni minuti ponovno preverila sledi gibanja.

Brskaj od kjer koli

Kamera podpira SD kartice do 64 GB. Ko vstavite kartico vanjo, bo možnost predogleda posnetka na telefonu odklenjena, ko pa boste želeli ogled na računalniku, boste morali naložiti program specific.exe, da dešifrirate vsebino kartice SD. Kupite lahko tudi naročnino v oblaku, kjer bodo shranjeni dešifrirani materiali, tako da boste imeli dostop do njih kadarkoli in kjer koli.

Specifikacija


 

Model BW-SHC1
Način povezave QR kode, WiFi Direct, Hotspot
Kot vrtenja 355 ° vodoravno, 110 ° navpično in 80 ° leča
Največja ločljivost 1080p (1920 x 1080)
Različica za stiskanje videoposnetka H.264
Različica za stiskanje zvoka G.711a / G.722.1 / G.726 / MP2L2 / PCM / AAC
Brezžično šifriranje WEP / WPA / WPA2
Podprti protokoli TCP / IP, DHCP, WPS
Pristanišče za polnjenje Mikro USB
Vhod 5V / 1A
Največja poraba energije 5W
Standardni WiFi 2,4 GHz ~ 2,4835 GHz
Združljive platforme Android / iOS
Delovna temperatura -10 ° C do 40 ° C
Obseg zaznavanja gibanja  8-10 m
kamera

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pametna kamera BlitzWolf BW-SHC1, WiFi, 1080p”