MOJ RAČUN
KOŠARICA
0 0,00 

ODGANJALEC KRTOV, PSOV IN MAČK

Cena:

4,50 

Šifra: 43541 Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis

BROS ODGANJALEC KRTOV, PSOV IN MAČK

Repelent v obliki šotnega prahu za strašenje krtov, psov in mačk nudi učinkovito zaščito vrtov in otroških igrišč. Preprečuje nastajanje za promet nevarnih krtin na cestah, sprehajalnih poteh in stezah ipd., ter varuje otroška igrišča pred živalskimi iztrebki.

Vonj sredstva učinkovito straši živali, hkrati pa ni obremenjujoč za ljudi.

Vsebuje aktivno snov: Undekan-2-on 1,67g/100g.

Količina: 450 ml

Izdelek je namenjen splošni uporabi.

Navodila za uporabo:

Krti - odkrite del krtovega rova in vsute vanj nekaj jedilnih žlic preparata (5 žlic je pribl. 20 g). Nato zapreti odprtino rova tako, da se bo vonj učinkovito širil v notranjost rova. Lahko se tudi posuje celotni teren s sredstvom tako, da se najprej začne s posipavanjem sredi ciljne površine, nato pa se vsakih nekaj dni razširi, površino posipa (2 žlici na 1m2).

Psi in mačke – za zavarovanje terena posipajte s cca. 2 žlicama preparata na 1m2 površine. Mesta, ki so posebej izpostavljena učinkovanju živali, se lahko posuje s povečanimi odmerki preparata. Ob ugodnih vremenskih pogojih (manjše količine padavin) preparat učinkuje približno 2 meseca. Terena, na katerem se preparat uporablja, ni potrebno izključiti iz uporabe.

Opozorila in obvestila: Škodljivo za vodne organizme: lahko povzroči dolgotrajne škodljive učinke na vodno okolje. Hranite izven dosega otrok. Preprečite stik s kožo in očmi. Če pride do zaužitja, takoj poiščite zdravniško pomoč in pokažite embalažo ali etiketo.

 

Dodatne informacije

Količina

300 ml, 500 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ODGANJALEC KRTOV, PSOV IN MAČK”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

2020 © Polet trgopromet
1 envelope
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Kupon
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram