fbpx
MOJ RAČUN

Očala Alpina Twist Five HR S VL+

79,00 

Cena (z DDV) 

Šifra: 4003692272027 ; 4003692272027 ; 0-8597-110 Kategoriji: ,
Ne zamudite
Brezplačna dostava nad 50 eur
Prevzemi v trgovini
Preveri zalogo v naši poslovalnici: Ljubljanska cesta 2a, Ivančna Gorica
Prodano in poslano
Izdelki poslani iz naše trgovine Polet Trgopromet
Opis izdelka

Proizvajalec

Izvedba sončnih očal Alpina Twist Five HR S VL+ s polovičnim okvirjem predstavlja klasični izdelek iz družine izdelkov Twist Five. Zaradi visokokakovostne tehnologije stekel QuattroVarioflex zagotavljajo očala zelo široko področje uporabe. Odsevno steklo je polarizirano, izboljšuje kontraste in se optimalno prilagaja svetlobnim razmeram (je fotokromatsko). Zaščita pred rosenjem FogStop zaradi vodoodbojne zaščite preprečuje rosenje stekla, saj vodo in umazanijo lažje odbija v kapljicah – s tem je vedno zagotovljen popoln pogled. Z ročkami, ki jih lahko upogibate, lahko očala individualno prilagodite obliki obraza. Očala nudijo 100% UV-zaščito.

Model Alpina Twist Five HR S VL+ je malenkostno ožji kot klasični Twist Five HR S VL+, zato je navadno bolj primeren za ženske oz. ljudi z ožjim obrazom.

 

Lastnosti

 • okvir: white
 • stekla: varioflex black S1-3

O proizvajalcu

Uživanje v športu v družbi ali sami - to je tisto, kar vodi blagovno znamko Alpina pri razvoju. Poudarek je na razvoju izdelkov, opremljenih z naprednimi tehnolgijami za zagotavljanje brezkompromisne zaščite in varnosti, ter na oblikovanju trendov in življenjskega sloga. Od leta 1980 sodelujejo z modnimi oblikovalci, strokovnjaki za različne izdelke in ambicioznimi športniki, da bi izdelali vrhunsko opremo za našo varnost. Z nenehnim iskanjem kreativnih in inovativnih rešitev, vsako leto ponujajo najboljšo  možno zaščito in udobje.

Na kratko bi lahko rekli, da pri podjetju Alpina: postavljajo trende, zagotavljajo neomejeno zaščito in nudijo moden športni življenjski slog, tako da lahko brezskrbno uživamo v svojem športu.

 

Koda artikla: 0-8597-110

79,00 

2020 © Polet trgopromet
envelope
0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram