fbpx
MOJ RAČUN

Očala Alpina Eye-5 HR VL+

Kategorija: 
Vaša cena:  

95,00 

 Cena (z DDV) 

Ne zamudite
Brezplačna dostava nad 50 eur
Prevzemi v trgovini
Preveri zalogo v naši poslovalnici: Ljubljanska cesta 2a, Ivančna Gorica
Prodano in poslano
Izdelki poslani iz naše trgovine Polet Trgopromet
Opis izdelka

Proizvajalec

Očala s polovičnim okvirjem Alpina Eye-5 HR VL+ imajo prepoznaven dizajn in visoko funkcionalna stekla ter nudijo 100% UV-zaščito. Samozatemnitvena (fotokromatska) tehnologija Varioflex vedno zagotavlja optimalne svetlobne razmere. Zaščita pred rosenjem FogStop preprečuje rosenje stekel.

Lastnosti

 • okvir: black matt white
 • stekla: varioflex black S1-3 fogstop

O proizvajalcu

Uživanje v športu v družbi ali sami - to je tisto, kar vodi blagovno znamko Alpina pri razvoju. Poudarek je na razvoju izdelkov, opremljenih z naprednimi tehnolgijami za zagotavljanje brezkompromisne zaščite in varnosti, ter na oblikovanju trendov in življenjskega sloga. Od leta 1980 sodelujejo z modnimi oblikovalci, strokovnjaki za različne izdelke in ambicioznimi športniki, da bi izdelali vrhunsko opremo za našo varnost. Z nenehnim iskanjem kreativnih in inovativnih rešitev, vsako leto ponujajo najboljšo  možno zaščito in udobje.

Na kratko bi lahko rekli, da pri podjetju Alpina: postavljajo trende, zagotavljajo neomejeno zaščito in nudijo moden športni življenjski slog, tako da lahko brezskrbno uživamo v svojem športu.

Koda artikla: 0-8531-131

95,00 

2020 © Polet trgopromet
envelope
0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram