fbpx
MOJ RAČUN

Kolo Torpado Noriker A 27,5'' Sram NX

Cena (z DDV) :

2.073,00 

Šifra: 8015236210583 ; 8015236210583 ; 7I7AFKZL Kategorije: , ,
Ne zamudite
Brezplačna dostava nad 50 eur
Prevzemi v trgovini
Preveri zalogo v naši poslovalnici: Ljubljanska cesta 2a, Ivančna Gorica
Prodano in poslano
Izdelki poslani iz naše trgovine Polet Trgopromet

Opis

Proizvajalec

Idealno kolo za kolesarje, ki iščejo optimalno opremljenost in funkcionalnost kolesa, harmonijo med okvirjem in opremo, ki jo kolesar hitro usvoji. Zadnje vzmetenje temelji na tako imenovanem Horst link-u ki je skozi 20 letni obstoj dokazal svojo učinkovitost. Aluminijast okvir s 160mm hoda zagotavlja dovolj blaženja za še tako hitrega in zahtevnega uporabnika. Notranje napeljave, elegantna oblika, moderen design.
 

O proizvajalcu

Blagovna znamka Torpado se je rodila v Padovi leta 1895 in od leta 2001 je pod okriljem Cicli Esperia Group. V 50. letih pa do 1962 je imel Torpado ekipo strokovnjakov, ki je sodelovala na enajstih kolesarskih turnejah po italiji. Torpado trenutno odlikuje široka paleta izdelkov in širitev na širši, evropski trg, pa tudi po natančnosti, dobrem okusu in pozornosti do kakovostne izdelave.
Znamka Torpado vključuje mestna kolesa, treking, otroška, električna in, od pred nekaj leta, novo »Impudent« linijo, namenjeno gorskim kolesarjev: XC, all-mountain, enduro in DH. Vsak okvir je preučen, oblikovan in razvit v prostorih podjetja, skupaj z ekipo UCI Torpado. Člani slednje ekipe so sestavljeni iz italijanskih in mednarodnih prvakov, ki končne izdelke potem tudi testirajo na tekmovanjih.

Koda artikla: 7I7AFKZL

Dodatne informacije

Proizvajalec

Torpado

Tip kolesa

Gorsko

Podobni izdelki

  2.073,00 

  2020 © Polet trgopromet
  envelope
  0
   0
   Košarica
   Vaša košarica je praznaV trgovino
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram