Kolo BMC Trailfox AMP ONE 2019

7.999,00  5.999,00 

Velikost L
Tip kolesa: Električno
Proizvajalec BMC
Okvir kolesa: Karbon
Možnost Barve: Črna
Prestavne ročice: 1×11

 

Kategorije

O IZDELKU

Električno kolo BMC nedvomno izstopa po svojih oblikovalskih presežkih, Trailfox AMP tu ne odstopa in še bolj navdušuje s svojo milo, robustno obliko. Čiste linije, integrirane instalacije, vgrajene zaščite okvirja, vsi ti elementi postavljajo kolo na višji nivo.
Električno kolo BMC Trailfox AMP je ustvarjen za velike e-mtb kolesarske avanturiste, za tiste ki na e-kolesu radi prevozijo daljše razdalje, tiste ki po kosilu raje naredijo dve turi, ne le ene. Za kolesarje, ki se brezskrbno odpravijo na turo in raziščejo teren namesto, da le razmišljajo.
Dovajanje moči ustvari zabavno vožnjo navzgor, prav tako kot navzdol in tako omogoča, da ste na stezicah hitrejši. Geometrija prilagojena e-kolesom omogoča igrivost kolesa.
Platforma z modelom Trailfox AMP predstavlja novo 2.0 generacijo polnovzmetenih e-mtb koles. Zadnje vzmetenje in okvir sta bila posebej razvita, da povečata pozitivno izkušnjo na e-mtb kolesih.
Trailfox AMP uporabniku omogoči popolno vse-gorsko izkušnjo, zahvaljujoč novi geometriji, ki je bila ustvarjena posebej za razvoj vse stranskega električnega kolesa. Prilagojena kinematika zadnjega vzmetenja omogoča svobodno in učinkovito delovanje zadnjega dela kolesa.

 


Tip kolesa

Proizvajalec

Velikost

Električno BMC 27,5
 

Prestave

 

Painter palette Free Icon Možnost Barve

 

Okvir kolesa

1×11 Črna Karbon

 

 

 


Lastnosti:

 

Velikost L
Tip kolesa: Električno
Proizvajalec BMC
Okvir kolesa: Karbon
Možnost Barve: Črna
Prestavne ročice: 1×11
bmc-električni-kolo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kolo BMC Trailfox AMP ONE 2019”