fbpx
MOJ RAČUN

Dres Castelli Entrata

Kategorija: 
Vaša cena:  

41,40 

 Cena (z DDV) 

Ne zamudite
Brezplačna dostava nad 50 eur
Prevzemi v trgovini
Preveri zalogo v naši poslovalnici: Ljubljanska cesta 2a, Ivančna Gorica
Prodano in poslano
Izdelki poslani iz naše trgovine Polet Trgopromet
Opis izdelka

Proizvajalec

Pri oblikovanju dresa Castelli Entrata so oblikovalci sledili na videz preprostemu cilju - ustvariti preprosto kolesarsko majico, v kateri se boste dan za dnem počutili prijetno in sveže. S tem namenom so izbrali tkanino Prosecco GT, ki s svojo 3D dodelano strukturo zmanjša površino stika z vašo kožo. S tem so uspeli zagotoviti učinkovito odvajanje vlage stran od telesa ter vas dalj časa ohraniti sveže. Proizvajalec je tkanino še dodatno obdelal s hidrofilnim premazom, ki odvečno vlago razporedi po večji površini, vas tako prijetno hladi ter se hkrati hitreje suši.

Za prijeten občutek bo poskrbel tudi mrežast in povsem raztegljiv material ob straneh majice, na ramenih in na predelu vratu, ki bodo tudi v najbolj globokem "aero" ponudili visoko udobje in popoln fit. V najbolj vročih dneh boste hvaležni tudi za zadrgo po celotni dolžini prednje strani, s katero se boste hitreje ohladili. Na hrbtu pa se nahajajo še trije večji žepi, v katerih boste lahko spravili vse kar potrebujete s seboj tudi na daljših vožnjah.

Lastnosti

 • Narejena iz tkanine Prosecco GT, ki s svojo posebno 3D strukturo zmanjša stik s kožo, izboljša odvajanje vlage stran od telesa ter vas tako dalj časa ohranja sveže. Tkanina je dodatno obdelana s hidrofilnim premazom, ki vlago razporedi po večji površini, vas hkrati prijetno hladi ter se hitreje suši.
 • Mrežast in povsem raztegljiv material ob straneh majice, na ramenih in na predelu vratu, ki v sodelovanju ponudijo popoln fit, tudi v globokem "aero" položaju.
 • Raztegljiv mrežast material na zaključkih rokavov brez šivov bo udobno objel vaše mišice.
 • Zadrga YKK® Vislon® po celotni dolžini.
 • 3 večji žepi zadaj.
 • Odsevni elementi na hrbtni strani za večjo vidljivost med vožnjo ponoči.
 • Oprijet kroj.
 • Sestava: 100% poliester.

O proizvajalcu

Zgodba podjetja Castelli se začne davnega leta 1876 v Milanu. Začeli so z opremljanjem nogometnih društev, kasneje, leta 1910, pa so predstavili svojo prvo kolekcijo kolesarskih oblačil. Z letom 1935 so naredili več poudarka na kolesarskih oblačilih in tako so leta 1940 že oblačili veliko takratnih najboljših kolesarjev. Nekaj let kasneje so opremili že 12 profesionalnih ekip. Njihov sedanji zaščitni znak se je rodil leta 1973 - škorpijon. Inovacije po tem letu so se kar vrstile: prvi so naredili dres iz materiala lycra, barvasti dres, vodoodporen material in termo dres. Leta 1989 so postali uradni dobavitelj dresov za dirko po Italiji in Franciji. Leta 1998 pa so prvič naredili žensko kolesarsko kolekcijo, katero posodabljajo vsa leta. Prav tako so istega leta predstavili nov, še vedno enako oblikovan, vložek na hlačah, kateri je bil oblikovan v obliki črke Y. Sledil je še aerodinamičen dres leta 2007, dv leti kasneje pa še kolesarske hlače iz enega kosa, z uporabo različnih tkanin vključenih v enem kosu. Vse kar so v tem času naredili, večina proizvajalcev posnema in s tem pritiska na njihov napredek v razvoju materialov in drugih inovacij pri kolesarskih oblačilih.

 

Koda artikla: 27890

41,40 

2020 © Polet trgopromet
envelope
0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram