fbpx
MOJ RAČUN

Čistilo za kolo Muc-Off s pršilko

Cena (z DDV) :

14,95 

Šifra: 5037835904000 ; 5037835904000 ; MC.904 Kategoriji: ,
Ne zamudite
Brezplačna dostava nad 50 eur
Prevzemi v trgovini
Preveri zalogo v naši poslovalnici: Ljubljanska cesta 2a, Ivančna Gorica
Prodano in poslano
Izdelki poslani iz naše trgovine Polet Trgopromet

Opis

Proizvajalec

Bike Cleaner Muc-Off - čistilo za kolo s katerim si boste olajšali čiščenje vašega blatnega, mastnega ali prašnega kolesa. S pomočjo nanotehnologije jim je pri Muc-Off uspelo izdelati čistilo, ki očisti vaše kolo še hitreje in še učinkoviteje.

 

Lastnosti in navodila za uporabo

 • Biološko razgradljiv razmaščevalec,
 • učinkovito predvsem pri močno blatnih in zaprašenih kolesih,
 • učinkovito razgradi in zmehča vsako umazanijo na vašem kolesu,
 
NAVODILA ZA UPORABO
Razpršite po umazanem predelu in ga pustite delovati par minut. Nato umazanijo enostavno odplaknete z vodo. Čistilo ne deluje korozivno tako da pri uporabi ne poškodujete vašega kolesa.
 

O proizvajalcu

V podjetju Muc-Off sami zase pravijo, da so obsedeni s tem, da ustvarjajo najbolj inovativne izdelke za nego vaših »igrač«.
Kakšna zgodba je torej v ozadju? Vse skupaj se je začelo, ko downhill sploh še ni bil del svetovnega pokala. Po izdelavi prve dvojne vilice, je Rex Trimnell ustvaril rožnato razpršilo za čiščenje njegove opreme. Rexovo čistilo je bila najboljša stvar, ki je bila poslana na trg za kruhom, rezanim na rezine in ne dolgo tega, je prišlo do besedne zveze oz. znamke Muc-Off. V zadnjih letih je Muc-Off znamka, ki skrbi za nego opreme vrhunskih kolesarjev in tekmovalcev. Če slučajno niste opazili, njihov asortiman danes obsega veliko več izdelkov kot le prvotno roza čistilo.
Verjetno razmišljate: »To je lepo. Fantje, ki čistijo kolesa in avtomobile.«, vendar je resnica taka, da se tudi fantje, ki na trg pošiljajo nove inovativne izdelke za čiščenje, radi vsedejo in vozijo s kolesi ter na ta način testirajo izdelke, ki jih bodo v prihodnosti lansirali na trg.

Koda artikla: MC.904

Dodatne informacije

Proizvajalec

Muc Off

14,95 

2020 © Polet trgopromet
envelope
0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram