fbpx
MOJ RAČUN

Čelada Alpina Carapax 57-62cm

Cena (z DDV) :

103,00 

Šifra: 4003692287366 ; 4003692287366 ; 0-9725-331 Kategoriji: ,
Ne zamudite
Brezplačna dostava nad 50 eur
Prevzemi v trgovini
Preveri zalogo v naši poslovalnici: Ljubljanska cesta 2a, Ivančna Gorica
Prodano in poslano
Izdelki poslani iz naše trgovine Polet Trgopromet

Opis

Proizvajalec

Čelada Alpina Carapax velja za najlažji model med enduro čeladami, ki so na voljo na trgu. Njena majhna teža je posledica izdelave Inmold, pri kateri je zgornja lupina čelade neposredno povezana s sistemom Hi-EPS. Del zatilja in del v območju senc sta za optimalno varnost na terenu podaljšana. Robovi čelade Alpina Carapax so dodatno zaščiteni s tehnologijo Edge Protect. Veliki zračniki zagotavljajo idealno prezračevanje. Poleg tega k tehnologijam spada tudi visokokakovosten sistem Run System Ergo Pro, ki je kombiniran s sistemom za prilagajanje po meri Custom Fit System z možnostjo uravnavanja višine – še ena prednost pri udobju pri nošenju in varnosti.

 

Lastnosti

 • Najlažja enduro čelada na trgu,
 • optimalna razporejenost zračnikov za dobro prezračevanje,
 • sprednji zračniki zaščiteni z mrežico,
 • tehnologija Run System Ergo Pro in Custom Fit System za optimalno prileganje,
 • primerna tudi za frizre s čopom,
 • hiter sistem zapenjanja in odpenjanja čelade.

 

O proizvajalcu

Uživanje v športu v družbi ali sami - to je tisto, kar vodi blagovno znamko Alpina pri razvoju. Poudarek je na razvoju izdelkov, opremljenih z naprednimi tehnolgijami za zagotavljanje brezkompromisne zaščite in varnosti, ter na oblikovanju trendov in življenjskega sloga. Od leta 1980 sodelujejo z modnimi oblikovalci, strokovnjaki za različne izdelke in ambicioznimi športniki, da bi izdelali vrhunsko opremo za našo varnost. Z nenehnim iskanjem kreativnih in inovativnih rešitev, vsako leto ponujajo najboljšo  možno zaščito in udobje.

Na kratko bi lahko rekli, da pri podjetju Alpina: postavljajo trende, zagotavljajo neomejeno zaščito in nudijo moden športni življenjski slog, tako da lahko brezskrbno uživamo v svojem športu.

 

Koda artikla: 0-9725-331

Dodatne informacije

Proizvajalec

Alpina

103,00 

2020 © Polet trgopromet
envelope
0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram