22/10/2019

Električni skiro za vsak dan

Vem, da so vsakodnevna potovanja zamudna in najpogostejši razlog, zakaj jih ljudje sovražijo, je povezan s prometom. Če ne želite več ur voziti na odbijaču, da bi lahko delali (kot jaz nočem), lahko poskusite nekaj novega in to je električni skiro.

Že od nekdaj sem velik ljubitelj električnih skirojevin jih uporabljam dlje časa. Pred nekaj leti so se mi ljudje smejali in se spraševali, zakaj bi na Zemlji šel v službo s skirojem, ko lahko preprosto sedim in se sprostim v avtomobilu ali na avtobusu. No, danes ti isti ljudje prosijo za nasvet glede vrste električnega skiroja, ki bi ga morali kupiti, ker so naveličani jutranjega potovanja v službo po zamašenih cestah. Zato sem zbral najbolj zanimiv skiro, ki ga lahko že danes kupite na Polet Trgopromet spletni strani. 

Električni skiro je enostaven za uporabo in omogoča vožnjo brez večjih naporov. Tako, da v službo ne prispete v preznojenih oblačilih in čisto zadihani kot bi bili na kolesu. Skiro v službi enostavno zaklenete na ograjo z MASTERLOCK ključavnico in ste lahko brez skrbi, da vas bo skiro tudi tam počakal.

Klic
Vedno na voljo od 
pon-sob.
kupon
Možnost kupona ob 
spletnem nakupu
možen prevzem
Možen prevzem v 
naši trgovini
vedno novi popusti
Odrezane cene
Dostava v najkrajšem
možnem času

Kontakt

Trgovina
tel: 01/7878-271
tel: 051/434-566
info@trgopromet.si

Mizarstvo
tel:031/818-319
mizarstvo.trg@gmail.com

DELOVNI ČAS TRGOVINE v času Covid

Prevzem možen
Pon-Pet:  od 
7.00h-16.00h
Sob: od 7.00h-13.00h


KJE SE NAHAJAMO

Polet trgopromet doo
Ljubljanska cesta 2a
Ivančna Gorica
Slovenia
2020 © Polet trgopromet
envelope
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Kupon
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram